آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه در منزل
پودر قند بسیار نرم :: 500 گرم
پودر نخودچی الک شده :: 500 گرم
روغن جامد :: 300 گرم
پودر پسته برای تزیین :: به میزان لازم
هل و وانیل :: به میزان لازم
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی نخودی خوشمزه در منزل
ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد.
پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت ۳۷۵ درجه ی فارینهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.
آموزش طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و مخصوص عید
:: بازدید از این مطلب : 598
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0